2016. augusztus 20., szombat

Írói útószó

Kedves Olvasóim!

Hogy is kezdjek neki ennek a bejegyzésnek?  Annyi érzelem tobzódik bennem, hogy képtelen vagyok mindezt szavakba foglalni, de megpróbálkozom a lehetetlennel...

Kezdem az elejénél, rendben? :)

Nem is tudom honnan pattant ki ez a történet, hogy hogyan jött létre a sztori, hogy mi ihlette meg, egyszerűen megnyitottam egy új World mappát, ahova legépeltem az első sorokat. Pár dolog volt számomra kőbe vésve, az pedig a helyszín volt (Nizza), hogy az egész egy szakítással kezdődik, hogy Shawn lesz fiú főszereplő és az, hogy ő meg fog halni egy repülő balesetben részben Shelly hibája miatt. Ennyi fogalmazódott meg bennem először, a többi az írás folyamatában jutott eszembe.

Már akkor tudtam, hogy kegyetlen dolog lesz elpusztítani Shawnt, nem is gondoltam bele, hogy mennyire meg fogom szeretni a karakterét, mert be kell, hogy valljam teljesen a szívemhez nőtt. A történet folyamán sokat rágódtam a végén, egyszer- kétszer fel is ötlött bennem a talány, hogy mégsem kéne elpusztítanom, de végül mindig elvetettem. Ez pont így lesz különleges. Remélem azért ti is megbékéltek egyszer ezzel :)

Másrészt megköszönném a rengeteg kommentet, amit hűen oda-oda biggyesztettetek a részek alá, még mindig nagyon jól esik az összes szó.

A sztori folyamán az írás egyre közelebb került hozzám, már-már fanatikusan szeretek írni. Képtelen vagyok elképzelni egy olyan életet, ahol nem gépelném le a gondolataimat, tehát nem szabadultok meg tőlem egykönnyen :) ám mivel most kezdem a kilencediket, gondolom hogy az sokkal nehezebb lesz mint az eddigi általános, sok időmet fogja felemészteni a tanulás. Írni viszont fogok. Lehet néha késések szakítják majd félbe az új történeteimet, de reményeim szerint lesz időm szavakat firkantani a lapokra.

Gondolom rájöttetek, hogy nem tervezek második évadot, hacsak nem akartok egy Luke-os második évadot olvasni, kétlem hogy rajonganátok az ötletért :DD

Kifogytam a szavakból.

Szeretném még egyszer megköszönni az összes olvasómnak, a követőimnek, azaz mindenkinek, hogy támogatott, mert nélkületek ez a történet sehol sem tartana, nem engem kell becsülni, hanem magatokat, mert ez a ti érdemetek! Remélem ezt tudjátok :) Azért elmondanám, hogy imádlak benneteket!

Utoljára itt:

Puszil Mindenkit Kira!

Ut.: az új sztorimat, majd itt is megjelenítem, ha majd publikálom

4 megjegyzés:

  1. Kedves Kira!
    Én ide írnék egy utolsó kommentet,avagy 'olvasói utószót'ha nem haragszol,mert úgy gondoltam most ide illene.Akkor kezdjünk is bele.
    Először is kezdjük az legeslegelején,a kezdet kezdeténél.Én először a Fake Love címet viselő blogodra akadtam rá,de ezt te is tudod.Miután azonban azt a blogodat bejezted,elkezdtem azon gondolkodni,hogy elkezdjem-e olvasni ezt a történetedet is,mivel nagyon tetszett az előző.Egy ideje már vívódtam magamban,hogy igen,nem,meg aztán Shawnról is édeskeveset tudtam,meg nem is nagyon kívánkoztam új blogba beleásni magam.(ha én elkezdek valami érdekfeszítőt olvasni,én képtelen vagyok leállni,értsd ezt így).:D Így jártam hát ezzel a remek történettel is,miután elkezdtem az egyik este olvasni olyan hét órakor,végeztem az addig meglevő 20 fejezettel már hajnali 1-2 órakor.(kicsit sem fura.:D).
    Miután végeztem az olvasással,úgy döntöttem,hogy ezt a történetedet is követni fogom,hisz itt is egy remek cselekményszál van,egy nyár története,az első szerelem,barátság.Hisz mindenki ezt keresi az életben.
    Ahogy haladt a történet,egyre jobban megkedveltem a szereplőket is,lásd Shelly. Először nem állt valahogy annyira közel a szívemhez,de most már ezt biztosan állíthatom. Shawn-ról,meg Dave-ről ne is beszéljünk,őket rögtön megszerettem,és persze Luke-ot,ugyan voltak hullámvölgyek,de a történet végére,nagyon megszerettem,főleg az epilógusban.Ejtenék azért pár szór Belláról is.Eleinte kedveltem,mert mindig is szerettem volna egy nővért,meg hát szimpatikus is volt,de a történet vége felé,amikor is azt bizonyos hibát elkövette,amit nem kellett volna,kicsit csökkent a szimpátiám felé,azonban számomra még mindig egy kedves,szerethető karakter.Ennyit róla.
    Shawn és Shelly kapcsolata pedig számomra nagyon megható,nyári szerelmi történetként indult,de igaz szerelemmé fajult.Nagyon rossz,hogy ilyen tragédiával ért véget,de örülök,hogy Shelly tovább tudott lépni,és boldogságra lelt Luke mellett,rá volt szüksége.Arra lettem volna még kíváncsi,hogy Dave és Molly között,hogyan alakultak a dolgok.
    Magam is szívesen átélnek egyszer egy ilyen kalandot,szívesen.Persze csak azokkal a személyekkel akikben feltétlenül megbízom.
    Huh össze kell szednem a gondolataimat,mert sok mindenről szerettem volna írni.Remek kis történetet adtál ki a kezeid közül,remélem még sokáig folytatni kívánod az írást,úgy hiszem neked van tehetséged hozzá,kamatoztasd.Én csak biztatni tudlak ebben.Kövesd az álmaid,merj nagyot kívánni,hisz ki tudja.Csak gratulálni tudok neked, ezért a történetért,és persze nekem te magad is szimpatikussá váltál,közvetlen voltál az olvasóiddal mindvégig tartottad a kapcsolatot velünk,megbecsülted,ha valaki írt neked pár sort.Minden elismerésem,a kitartásodért,és az írásodé.:) Rengeteget számít,ha egy író tartja a kapcsolatot az olvasóival,ha hiszed ha nem.Ennyi lett volna az én véleményem.
    Számíthatsz rám a következő történetedben is ott fogok kotnyeleskedni.:D Mellesleg nagyon jól sikerült a fejléc,de erről majd a másik blogodon.
    Találkozunk ott.
    Good luck and send a hug.
    Xx
    Kriszti
    U.I.Köszönöm,hogy megszerettetted velem Shawn Mendes-t sose feledem,hogy ennek a blognak köszönhetem,ki tudja talán találkozunk egyszer egy koncertjén.:) Mindenekelőtt köszönöm,hogy olvashattam ezt a történetet.Viszlát Elfolytott Érzelmek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kriszti!
      Meglátva a hosszú kommentedet, elsírtam magamat és még most is potyognak a könnyeim. Zokogok a sorid felett, mert képtelen vagyok elhinni, hogy nekem szántad ezeket a sorokat! Lehetetlenül felemelő érzés :)
      Öröm hallani számomra azt, hogy végül is megszeretted az összes szereplőt, még Bellát is attól függetlenül, hogy hatalmas hibákat vétett. Szerintem egy "írónak" ez egy hatalmas megtiszteltetés. Komolyan értelmes szavakt sem tudok megfogalmazni a meghatotságomtól :) Shelly és Shawn kapcsolata tényleg tökéletes volt, ám az élet szerintem nem mindig egy hatalmas rózsaszín paca, azaz vannak benne hullámvölgyek. Shawn halála is valami ilyesmi volt Shelly életében. :)
      Dave és Mollíról, bevallom teljesen megfeletkeztem és ezt szörnyen röstellem, de azért elmondanám neked a kis "történetüket". Nem nagy durranás, de ők ketten Molly egyetemi idejére elváltak, értsd úgy, hogy szakítottak, de az idő elteltével újra egymásra fognak találni. Igazából ezt is le akartam írni az epilógusba csak kimaradt.
      Felülmúlhatatlan érzés a szavaidat olvasnom, örülök hogy megszeretted a történetet!
      Számomra természetes, hogy válaszolok a megjegyzéseitekre, hisz egy-egy sorotok mindig feldobta a napjaimat, ha éppen nem voltam jó kedvemben, ti mindig boldoggá tudtatok tenni és ezért szörnyen hálás vagyok nektek! Be kell valljam, te is nagyon szimpatikus vagy nekem :D örülök, hogy viszontláthatlak a követező sztorimnál is!
      Puszi Kira!
      Ut.: Örülök, hogy megszeretted Shawnt, egyrészt lehet ez is céljaim egyik részlete :D ki tudja? Meglehet :) Én pedig köszönöm, hogy velem tartottál!

      Törlés
  2. Szia Kíra
    Hogy őszinte legyek,szó szerint végig sírtam az egész történetet! Habár én imádom Shawnt ez a történet segített abban hogy amikor 2017.május. 04.-én találkozom vele mit mondjak és mit mutassák meg neki!
    Szeretném ha vissza írnál és bele egyeznél abba hogy Megmutattam a blogod
    Tisztelettel :
    Horváth Virág
    Előre is köszönöm! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Virág!
      Nagyon sajnálom, hogy csak most vettem észre a kommentedet! Oh istenem én szó szerint sírok most. Nekem lenne megtiszteltetés ha megmutatnád neki, bár nem is tudok most mit mondani!
      Csak úgy megemlítem, hogy én is ott leszek a koncerten bár csak messziről fogom látni őt, sajnos :) de ez is több mint a semmi.
      Lehet meg sem fogod látni, hogy írtam választ, de innen is szeretnék neked egy hatalmas ölelést adni! Köszönöm a szavaidat, rengeteget segítettél most velük!
      Puszi Kira!

      Törlés