2016. július 22., péntek

34. Fejezet: Ketyeg az óra!




Kiguvadt íriszekkel bámultam szerelmemet és a fölötte himbálózó nővéremet. Nem hittem a szememnek és nem is akartam. Persze nem vettek észre és ez így volt jó. Hátrálni kezdtem, kezem közé akadt egy póló, azt magamra rángatva rohantam ki az udvarra.
Erősen fújt a szél, vészjóslóan hajlítgatta a fák kecses gallyait. Éreztem a levegőben, hogy hatalmas vihar közeleg és nem is hibáztam akkorát, mikor a tenger felől megláttam egy fehér vonalat az égen. Nem sokkal utána, pedig megdördült az ég. 
Összerezzentem. 
Igazából mindig vonzottak a viharok, illik tudni, hogy nem bírom a hirtelen jött hangos dolgokat és ez az égdörgéssel is így volt. Mégis valami vonzott a viharokhoz.
Emlékszem kiskoromban szerettem meg igazán a villámokat és a vele járó hangos zajokat, mellettük eltudtam felejteni minden gondomat, tekintetem csak is a romokban álló világot tudta szemlélni és ezt a kiszolgáltatottságot imádtam annyira. Azt, hogy nem tudhatod, mikor csap beléd egy villám. Veszélyesen kecsegtető.
Az ablakhoz ülve órákig bírtam bámultam az elfúló szeleket és a hatalmas cseppekben hulló csapadékot. Most sem volt másképp. 
Az eső is eleredt, de nem csak csöpögött, olyan érzésem volt, mintha egy vízesés alatt állnék. Pólóm nedvesen tapadt kihűlt testemhez, de bennem dübörgő adrenalin felmelegített, sőt még talán melegem is lett. A vihart szemlélve elfelejtettem a bent „szeretkező” párost. Nem sírtam, hisz minek már? Ő ugyan azt teszi, mint én. Hasonlítunk, talán ezért sem illünk össze.
Egy szál pólóban leültem az eresz alá és figyeltem a vihart, az egyre hangosodó dördüléseket, a zubogó esőt és vagdosó villámokat. Olyanok voltak, mint a kések a vajban. Egy idő múlva szemeim kezdtek leragadni, lépteket hallottam és egy nevetgélő lányt.
Gondolom belefeledkeztek egymásba, szemeim kipattantak és legjobb barátnőm nézett rám hatalmas szemekkel. Eléggé ijesztően festhettem, lefolyt sminkkel, lila ajkakkal és fehér bőrrel, egy horror filmbe is beleillettem volna.
Dave mellém ült és tenyerei közé fogta az enyéimet, arca hirtelen lesápadt.
 - Mi a szart csinálsz te kint az esőben?
 - Egy száll pólóban – fűzte hozzá Molly.
 - Pihenek – összerezzentem, mert egy hideg fuvallat egészen a zsigereimig hatolt. 
 - Pihenj bent! – kapott az ölébe Dave és bevonszolt a most már teljesen csendes házba. Gondolom most tettem tönkre a jónak ígérkező estélyüket, amiért egy kissé megkörnyékezett a bűntudat. A kanapéra fektetett, majd egy „Jó éjszakát” elmormolva feküdt az ágyára, ami mellesleg pont az ülőgarnítúra előtt terpeszkedett. Molly viszont nem hagyott ennyiben, mivel látta, hogy mi van a hálóban, erősen vonta magához a testemet.
 - Sírtál? – fogta tenyerei közé az arcomat. Megráztam a fejem, ekkor Luke lépett be az ajtón. Ugyanúgy átázva érkezett meg, mégis volt benne valami elegáns és kecses. Ruganyos lépteivel közelített meg, míg hajából hatalmas méretű cseppek hulltak alá, egészen félistenes képet mutatott magáról.
 - Hát ti? – guggolt le elém.
 - Fasz az exe.
Luke értetlenül kapkodta a tekintetét köztem és barátnőm között.
 - Bővebben?
 - Shawn lefeküdt Bellával és Shelly erre rányitott, gondolhatod, hogy milyen szarul esett neki – simogatta meg az arcomat. – Vagyis te pontosan tudod milyen érzés!
 - Bella egy…
 - Gondold meg, hogy ezt a mondatot be akarod-e fejezni! – ordított az ágy felől bátyám. El is felejtettem, hogy itt van.
 - Mindegy.
 - Szerintem is ez a jó válasz – mormogta. Molly elnevette magát és az alvó fivéremre vetette könnyed testét, aki felnyögve túrta le magáról a lányt. – Megőrültél? – sziszegte a földön elterülő barátnőmnek.
 - Kicsit kedvesebben is bánhatnál a jövendőbeliddel – motyogta a fenekét masszírozva.
 - Még mit nem!
Luke felnevetett és melléjük érkezett, összevizezve az ágyat. Molly közéjük fészkelte magát és folytatták tovább a civakodást Dave-vel.
 - Már olyanok vagytok, mint a házasok – szólt közbe Luke felém intve. Csatlakoztam hozzájuk, legalább addig elfelejtem az engem ostromló képet.
 - Na, én megmondtam! – húzta ki magát Molly, bőszen vigyorogva. Bátyám a homlokára csapva mosolyodott el.
 - Ha te mondod.
Barátnőm mellé kúszva fúrta az arcát a mellkasába. Gyönyörűek voltak együtt, látszott rajtuk, hogy szeretik egymást. Követve példáját befurakodtam Luke mellé és nyakába fúrtam a fejemet, nem foglalkozva azzal, hogy vizesek vagyunk, így fogott el bennünket az álom.

Másnap arra ébredtem, hogy valaki mozgolódik a szobában. Szemeimet lassan felnyitva néztem körül. Alattam Luke feküdt, mellettünk ugyanilyen pózban aludtak Mollyék. A tegnapi viharnak nyoma sem maradt, az ég tökéletesen kéken virított, egyetlen felhő sem csúfította a látványt. Ébresztőm nem más, mint az újonnan szerzett gerlepárunk volt. Shawn unottan lesett az ágy felé, izmai megfeszültek engem végigmérve, nem látta, hogy ébren vagyok.
Hátra hajtotta a fejét és próbált ellazulni. Ha jól láttam egy apró könny szelte át arcát, erőszakosan törölte le azt, majd halk hangon megszólalt.
 - Miért? – hangja elfúlt. Fel akartam kelni, hisz nem nézhettem tétlenül azt, hogy szenved, de nővérem érkezése megakadályozott benne.
Mosolyogva libbent Shawnhoz és egy gyors csókot nyomott azokra az ajkakra, amik nemrég teljes egészében az enyémek voltak.
 - ’Reggelt! – erőltetett magára egy mosolyt.
 - Neked is – kuncogott fel Bella. Láthatólag boldog volt, és mivel imádtam nővéremet nem kívánhattam volna neki jobbat, el kell fogadnom a dolgokat még akkor is, ha fáj. Ha ő boldog, én is az leszek. – Felkeltek már? – pillantott felénk, gyorsan lehunytam pilláimat.
 - Nem, alszanak, mint a bunda – közölte közönyösen Shawn.
 - Amúgy mit tudsz arról, hogy Shelly és Luke? – Bells hangja másodpercek alatt változott elkeseredetté.
 - Semmit, gondolom élvezik egymás társaságát, ki tudja mi történt este? Jó kis dugi-mugi a WC-ben – zsörtölődött. Kissé elmosolyodtam, tagadhatatlanul féltékeny.
 - Nem érdekes! Ha ők boldogak én is az leszek.
 - Szép duma – nevetett fel keserűen Shawn. – Figyelj…
 - Tudom – csitította el Bella és valami nyáladzás szerű hangot hallottam. Hányingerem lett, így felfedve magamat, kipattantam az ágyamból rájuk se méltatva pillantásomat. Ruhám még mindig nedves volt. Magamra zárva az ajtót egy jó kis meleg zuhanyt eresztettem meg. Édesen felnyögve élveztem a testemre eső forró cseppeket.
Magamra kaptam egy farmer sortot és egy fehér ujjatlant. Frissen mosott hajamat hagytam, hogy maguktól kiszáradjanak.
 - Jó reggelt! – erőszakoltam magamra egy mosolyt, még akkor, ha ez volt az utolsó dolog, amit tenni szerettem volna. Nem kell nekem szerelem!
 - Shelly ez…
 - Nem érdekes - legyintettem le őket kacarászva. – Legyetek boldogak, engem már nem nagyon izgat – vontam vállat. 
Kicsivel később pakolászni kezdtünk, mivel a két napunk már le is járt.
A kocsiba huppanva, az ablaknak dőlve szemléltem a lilaságot, ami mellett elhaladtunk. Szerencsétlenül közeledtünk augusztus felé, ma írtuk július utolsó napját. Az idő kegyetlenül ketyegett, alig maradt egy hónapunk Shawnnal, de miben is reménykedem, hisz már le se szar! Ott van neki Bells, az utolsó, aki miatt aggódnia kéne az én vagyok, most már a nővéremet szereti, felejtsd el! Követelőztem magamban. Úti célunk Arles, utána pedig Montpellier. Visszafelé még pár napot eltöltünk Saint-Tropez-ben és Toulon-ban. Végül pedig Menton, Monte-Carlo és Nizza. Ez lenne, hát a hatalmas tervünk erre a nyárra, és talán már vége is lesz. 



Kedves Olvasóim!

Vissza is értem a csodás nyaralásomból és mit ne mondjak, imádtam. Megsúgom, hogy az utazás kissé megihletett, azaz meg van a következő utáni sztorim alapja :DD kissé előre haladok.
Na de térjünk vissza ide, khm... szerintem nem is sejtitek, hogy milyen boldog voltam akkor, mikor megpillantottam 4 kommentet! Istenem olyan aranyosak voltatok! Hihetetlenül nagy löketett adott, remélem nem szoktok le erről és most is megajándékoztok pár szóval!

Puszi Kira!

Ut.: Bármi, ami szerintetek jobbá tenné a blogot nyugodtan írjátok le, nem harapok :)

15 megjegyzés:

  1. Szèp kis testvèr az ilyen....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát igen kissé mind csalódtunk Bellában, de gondolhatjuk hogy volt valami oka a tetteinek. :)) vagyis reméljük :D

      Törlés
    2. Szia! Tudod èn már nem vagyok fiatal ezèrt lehet hogy máskèpp látom a dolgokat de ha a volt pasim a testvèremnel jönne össze valószínűleg nem állnèk többè szóba vele ès a testvèremmel se... Ez nem csak egy csók, szándèkosan bántja a testvèrèt erre nem lehet magyarázata. Szerintem egy önző dög megèrdemlik egymást a pasival. Nem hiszek a megbocsájtásban az ilyen pasit el kell engedni ettől csak jobbat találhat. Bocsi fiatalok de a tapasztalat ezt mondatja velem, nekem már nincs rózsaszín szemüvegem, de èn is voltam fiatal úgyhogy megèrtem ha hisztek a szerelemben. :-)

      Törlés
  2. Szia☺
    Uuuristeen, imádom, ahogyan írsz! Teljesen bele tudom magam élni! Remélem Shawnal történik valami, mert most nem annyira szimpi, nagyon jó volt így zenével együtt olvasni!
    Xo -B☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hát köszönöm szépen, nagyon jól estek a szavaid. Örülök, hogy tetszett. Jaj szegény Shawn, na meglátjuk mi lesz még a jövőben :D és örülök,hogy tetszett a zene is :)
      Puszi Kira!

      Törlés
  3. Kedves Kira!!!
    Hát nem is tudom érdemes e mondanom de szenzációs rész lett! Ráadásul még zenét is ajánlottál! Ilyen figyelmes Bloggert... tudod, ritka mint az a bizonyos fehér holló. Na de a rész. HIHETETLEN!!!!!! Azon gondolkodtam, hogy hogy lehet az hogy valaki így ír. Nem tudok mást mondani mint, hogy oda vagyok érte. Amint megláttam, hogy tettél fel új részt elkezdtem ugrálni. Egyedül. A szobámban. Te vagy (szerény véleményem szerint) a legjobb Blogger. Fantasztikusan írsz, azaz átélhető, választékos szóhasználat és eseménydús részek. Ne haragudj, hogy ennyit írok, de ez valószínű minden résznél így lesz :) Jaj Shawn... Mit is mondhatnék. Úgy érzem magam mint egy anyuka aki a jó kiadós leszidás után látja a gyerekét sírni. Tényleg, talán ez a legjobb hasonlat. Belláról inkább nem beszélek mert nem szeretném beverni a monitort :). Luke-ra nem tudok úgy tekinteni mintha Shelly partnere lenne. Nem megy mert én még úgy érzem mintha a"bátyám" lenne. Örülök, hogy már terveid vannak a folytatással kapcsolatban és remélem jól fogod érezni magad. Ha tudsz siess a kövi résszel, de miattunk azért semmilyen programot se hagyj ki :)
    Xoxo J (azaz Julie. Kénytelen voltam felfedni kilétemet mert van egy olyan érzésem, hogy még fogok erre járni párszor :).)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Julie!
      Ha az előző kommented megsiratott, akkor erre nem is találok szavakat, de komolyan. És igazából nem nagy munka ez a blog, hisz imádom csinálni, és örülök, hogy tetszett a zene is, amit csatoltam. Hisz írták, hogy így sokkal érdekesebb lenne egy rész :)
      Igazából nem tudom kifejezni szavakkal, hogy most mit is érzek. A szavaid még mindig bennem csengenek, igazából én nem érzem olyan jó írónak magamat, de egy-egy ilyen komment után, valami fellángol bennem, és elmerengek azon, hogy talán nem is olyan rossz az amit írok :D
      És most térjünk a részre :) igen, igen Shawn most kicsit furcsa lett, de szerintem eléggé össze van most zavarodva. Bella pedig akárcsak Shawn meg van kavarodva. Remélem azért nem utáltátok meg nagyon őt, mert én még mndig szeretem :) Hát igen Luke pedig egy egészen más tészta. Talán igazad van róla kapcsolatban, hogy kicsit olyan lenne mint a bátyja, na ez is kiderül a jövőben :D
      És igen sietek a résszel, amennyire tudok :)És nem utolsó sorban persze nagyon, de nagyon köszönöm azt, hogy írtál!
      Puszi Kira!

      Törlés
    2. Kedves Kira!
      Gondolom nem ez a szokás, de egyszerűen nem bírom ki válasz nélkül. Ahogy olvastam a válaszodat, alig akartam elhinni, hogy nem vagy 200%-ig biztos abban, hogy istenien írsz. És az is látszik a blogon, hogy élvezed amit csinálsz. Egy másik blogon az íróhölgyemény kicsit fáradtan ült le a gép elé és néha előfordultak az 1-2 hónapos késések. Ezután a te blogjaid felüdülésnek számítottak. Magamból kiindulva, ezt az összes olvasó értékeli. Nem tudom, hogy most mit gondolsz rólam, hogy mindig egy regényt írok, de hát ha muszáj akkor muszáj. Mindenestre minden nap nézni fogom a blogot, higy mikor lesz új rész :). Szép nyarat!!!
      Xoxo Julie

      Törlés
    3. Kedves Julie!
      Szerintem ezzel igen sok író így van, persze vannak részek, amiket én is kedvelek, de azért nem tartom magamat igen jónak :D szerintem igen sokat kell még fejlődnöm, de a szavaid még mindig hatalmas löketet adnak :)
      Igen eléggé szeretem írni ezt a történetet, hiszen úgy vagyok vele, hogy az írás az életem, nem tudnám abba hagyni :D
      Nagyon Örülök annak, hogy Ennyire tetszik az írásom, köszönöm a szavaidat.
      És most elmondanám a véleményemet a kommented hosszáról. Na igen nekem ne kérjen senki sem bocsánatot csupán azért mert hosszan fejezi ki a véleményét. Sőt imádom olvasni a soraitokat! Minden egyes szó felüdüléssel tölt el, amit az olvasóim írnak nekem ;)
      Még egyszer köszönöm!
      Puszil Kira!

      Törlés
  4. Hát szervusz, Kira! Úgy olvasód vagyok, igaz, régebb óta nyomon követem a történetet, de most szántam rá magam, hogy kommenteljek is. Imádtam ezt a részt, Shelly és Luke nagyon édesek, de természetesen, Shawn az igazi... :D
    Puszi: Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsófi!
      Nagyon örülök, hogy tetszett a rész és persze azt is, hogy kommenteltél :) hihetetlen aranyosak vagytok! Végre valaki, aki még mindig szereti Shawnt, bár én mind kettő fiút szeretem ;)
      Puszi Kira!

      Törlés
  5. Kedves Kira!
    Remélem megkapod ezt az üzenetet és el is olvasod. Arra szeretnélek kérni, hogy nézz be a blogomra és olvasd is el az egészet. Nagyon örülnék neki, ha eljutna ez a történetem sok emberhez. :) Még eléggé kezdő blogoló vagyok, szóval bocsi azért ha az elején még nagyon uncsi a történet, de még nem nagyon tudott kibontakozni. Azért remélem elolvasod és tetszeni fog.
    Miss Alison**
    Blogom: www.belnaploja.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  6. Kedves Kíra!
    Ismét jelentkezem,eme kommenttel.Mint ahogy általában.:D
    Látom,most megszaporodtak a visszajelzések,amihez gratulálok,hiszen egy blog írójának,az nagy öröm,ha kap visszajelzéseket,főleg,ha azok hosszúak,és lényegre törőek.Bár én ebben nem vagyok jártas,de azért gondolom így van.
    A részre térve.Én még mindig kedvelem Shawn-t akármit is csinált,Bellától azért ezt valahogy nem díjazom egyáltalán nem,persze ebben nem csak ő ludas,de akkor is.Ettől függetlenül,nem mondom azt,hogy "sikerült ellenszenvessé tenned a karakterét",mert nem így van,csak na érted.:"D
    Shelly.Sajnálom a lányt,és csodálom,hogy kibírta sírás nélkül,szerintem én már kifutottam volna a világból,bár ki tudja.
    A másik pedig Dave és Molly,huha még a végén ők lesznek a kedvenc párosom. Luke pedig egyszerűen csak kedves,bár néha úgy érzem,hogy kicsit kihasználja Shelly kiszolgáltatott helyzetét.De ez csak magánvélemény.

    Kíváncsian várom a fejleményeket,az új történeted kapcsán,és természetesen,hogy mi lesz történetünk szereplőivel.

    Good luck,and send a hug.
    xx
    Kriszti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Bevallom már vártam a kommentedet :D és mint azt általában szoktam boldogan olvastam a soraidat. És igen én is észre vettem, hogy a mostani részek alá igen sok megjegyzés érkezett, de azért örülök, hogy "viszontláthatok egy "régi" olvasót" :D
      Na végre valahára, valaki aki nem tépné szét Shawnt, ám annak is örülök, hogy Bellával sem tennéd az előbb említett dolgot.
      Dave és Molly számomra is örök favorit, így nem is csodálkozom azon, hogy a szívedbe lopták magukat :) jaj de azért szegény Luke :D majd meglátjuk, lehet igazad lesz, ki tudja?
      Még egyszer köszönöm a kommentedet! Az új történetemet már nem sokára, ha minden igaz csak a design hiányzik a sztori már meg van! :)
      Puszi Kira!

      Törlés