2016. július 13., szerda

33. Fejezet: Retro




Miután barátom véglegesen is porba tiport, egy szó nélkül ballagott tovább. Nem bírtam megszólalni, egyszerűen a szívembe vájták magukat a szavai. Könnyek marták a szemeimet, sírni akartam. Azt, hogy azok a makacs cseppek véglegesen eltávolítsák belőlem az utolsó fájdalmat is. Nem akartam szerelmes lenni, számomra ez az érzés egyenlő volt szenvedéssel.
Nem figyeltem semmire, tekintetemet a betonon tartottam, csak néhány néma lépés után szembesültem azzal, hogy megint egyedül maradtam. Shawn sehol sem volt, zokogásom magától tört elő a torkomból. Hüppögve fékeztem le, az emberek tágra nyílt szemekkel figyeltek, mintha még nem láttak volna síró lányt. Mérgelődve söpörtem le a könnyeimet, de azok ádázul árasztották el újra arcom mezejét. Elegem volt a sírásból, a szomorúságból, ám ez a kettős érzés folyamatosan megkörnyékezett, nem hagyott egy percnyi nyugtot se. Egy utolsó cseppet elmorzsolva, néztem a fel. Az apartman előtt álltam, az égből hatalmas szemekben hullott rám a hideg zuhany, ami kijózanított elkeseredettségemből. Nekidőltem a falnak és mélyen letüdőztem az esőtől fűtött levegőt.
 - Shelly? – jött egy gyengéd hang az ajtó felől. Bátyám állt karba font kézzel, míg barna szemeivel engem méregetett aggodalmasan. Sírva borultam a nyakába, karjait derekam köré fonta és jó szorosan ölelt.  – Komolyan levágom a heréit, annak a fasznak – suttogta a fülembe, mire egy sírástól nehézkes nevetést kapott tőlem. – Komolyan beszélek – folytatta, arcomon egyre hatalmasabb lett az a bizonyos mosoly és egy lágy puszit nyomtam az arcára. Annyira szerettem őt, bármikor mellettem állt, különleges volt a kapcsolatunk, és büszke voltam rá, hogy ő a testvérem.
 - Szeretlek – suttogtam a fülébe. Mosolyát éreztem a bőrömön úgy, mint forró leheletét.
 - Engem csak is szeretni lehet,
 - Ja, ja.
Az ideiglenes otthonunkba belépve egy szedelőzködő csapatot véltem felfedezni. Nővérem és Molly egymás mellett trécseltek miközben a szobánkban egy hatalmas kupleráj uralkodott. Éppen egy buliról magyaráztak. Megmaradtam volna mostani öltözékembe, de legjobb barátnőm addig akadékoskodott, míg végül rám ne erőszakolta Bells egyik meseszép ruháját. Sima fekete mini ruha, mégis a letisztultsága volt benne az az extra, amit kerestem. Hajamat hagytam, hogy a vállaimra omoljon, egy nem túl szolid sminket kentem fel magamra és egy magassarkúval karöltve tipegtem ki a szobából. Végre újra szépnek éreztem magamat. Megkönnyebbülve fújtam ki eddig benntartott levegőmet, mikor megpillantottam Shawn tekintetét. Viszont én sem maradtam épen, meglátva őt. Fekete szaggatott nadrág és egy farmering, laza, de elegáns.
Hirtelen egy kar fonódott a derekam köré, Shawn tekintete elsötétült, már ebből sejtettem, hogy ki lehetett az. Luke maga felé fordítva nyomott egy puszit az arcomra, akaratlanul borult lángba az arcom. 
 - Csini vagy.
 - Köszi – sütöttem le szemeimet, mire egy halk kuncogás volt a válasza.
 - Igazán helyesek vagytok együtt – szólalt meg egy hang mögülem, összerezzentem. – Bájosak – bólogatott vadul, miközben ajkain egy gúnyos vigyor ült. Élvezte azt, hogy fájdalmat okoz nekem, de én sem teszek mást neki. Egymás döfködjük azzal a tőrrel, amit egymásnak adtunk.
 - Bóknak veszem – sziszegtem egy „mosolyt” varázsolva az arcomra. Megforgatta barna íriszeit, majd benyálazta telt ajkait, melyek most is egy csókra hívogattak, de nem sokáig gyönyörködhettem a látványában ugyanis kilépett az ajtón bátyámmal együtt. Sóhajtva karoltam Mollyba, aki biztatóan szorította a tenyeremet, legalább valaki volt számomra.
 - Minden rendben lesz – ölelt magához nővérem, aki egy fehér ruhában tündökölt, biztos voltam abban, hogy valakit biztos az ujja köré csavar majd, bár sejtettem, hogy csakis egy fiút szeretne, mégis ő egy pillantásra sem méltatta.
Éreztem legbelül, hogy ez a parti egészen más lesz, mint az eddigiek, mindenki felejteni akar. Kiereszteni a gőzt és ezt egy idegen személy segítségével képzelték el. Sírással fog végződni – magamban elkönyvelve már szórakozóhelyre is értünk.
Az épület egy nagy vasból készült erődítmény volt. A kapu fölött neon sárgán virított a neve: Retro. A zene hangosan töltötte meg az éjszakai levegőt, látni lehetett annak rezgését. Megborzongtam, majd a sor végére állva vártam azt, hogy beengedjenek minket az emlegetett épületbe.
A többi fiatal már így is kész volt, sejtettem, hogy már „bemelegítettek” otthon. Lányok feneke kilátszott az aprócska csipkés fazonokból, míg fiúk nem túl diszkréten stírölték azokat. Pár fiatal még be is próbálkozott. Akármennyire is ez Franciaország egyik legszebb városa azért itt is élnek fiatalok, akiknek szükségük van ilyen helyekre.
Ahogy átléptük a kaput, már is elfogott az a tipikus buli érzés. A gyomrom kissé görcsbe rándult és éhesen mértem fel a terepet. Két bár helyezkedett el a falak mentén, középen pedig a táncparkett, e fölé emelkedett a Dj pult, ahol egy fiatal fiú keverte a zenét.
 - Na, mit kérsz? – kiabálta a fülembe Luke. Körülnézve észleltem csak, hogy a többiek már rég szétszóródtak, még Shawn is.
 - Egy vodkát – hörögtem kissé szégyenlősen. Szemei kikerekedtek és megadóan bólintott, szórakozni jöttem nem igaz? Minek akkor gátlások? Az elém rakott átlátszó lötty illata izgatóan kúszott az orromba. Egy húzásra felhörpintettem az egészet, felszisszentem. Savként csordogált végig a torkomon kimarva minden érzékszervemet.
 - Óvatosan vele – nevetett fel Luke, aki a pohara tartalmával szemezgetett. 
 - Jókor szólsz! – legyezgettem a szájamat. Egy mosollyal díjazott, majd követve példámat ő is lehúzta italát. Még kemény két kör után, gátlásaim tökéletesen megtörtek. Homályos tekintettel vetettem magamat a vonagló tömegbe és velük roptam tovább. Testemet átjárta a dübörgő zene, élveztem az énekes kissé rekedtes hangját, zsigereimben éreztem a ritmusát.
Luke erős karjait derekam köré fonta és teljesen a testéhez húzott. Felnyögtem az érzésre, élveztem azt, hogy forró teste az enyémhez tapad.
Megfordultam. Válla fölött ellesve állam a padlón koppant, Molly és Dave egymás szájában turkált, miközben Shawn Bellát csókolta. Ép eszem utolsó maradványa is elszökött. A harag úrrá lett rajtam, gondolkodás nélkül tapadtam Luke ajkaira. Nem akartam az előző látványra gondolni, arra, hogy Bella elfelejtve engem turkál Shawn hajában, míg az mosolyogva csókolja tovább.
Luke sem tétlenkedett, a fenekembe markolva húzott magára, mire egy apró nyögés tört elő ajkaim közül. Élveztem csókját mégsem hasonlítható Shawnéhoz. Ebben nem volt érzelem, vagyis az én oldalamról a vágy és a düh beszélt belőlem, de mégsem bírtam tovább menni. Szégyenkezve váltam el Luke-tól és odaszaladtam, ahol nem rég láttam nővéremet és az exemet. Azóta, mintha a föld nyelte volna el őket, sehol sem láttam senkit. Sóhajtva léptem ki az épületből, nem volt kedvem tovább bent rohadni. Valamiért az összes bulim így végződött, Shawn után kutatva.

A hűs szellő kiszellőztette az agyamat, így kissé kijózanodva léptem be az apartman ajtaján. Lerúgtam a cipőmet és a szobám felé igyekeztem, mikor halk nyögések ütötték meg a fülemet, félig már levetkőztem azaz, fehérneműben álltam a szoba ajtaja előtt, vállat vonva nyitottam be. A látványt, ami fogadott sosem felejtem el. 



Kedves olvasóim!
Nagyon köszönöm a sok pipát és a kommentet és most megszólalok. Kérlek titeket emeberk, ha elolvastátok és van róla véleményetek (jó vagy éppen építő jellegű), akkor szívesen várom őket, nem harapok :)
A rész most később fog érkezni, mivel elutazom. További szép napot!
Puszi Kira!

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jól írsz,nagyon várom már a folytatást! ☺ Egy tipp ami nekem tetszene, ha mindegyik poszt elejére beillesztenél egy zenét, ami a hangulatához illik☺
    Xo
    -B��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Huh hát nagyon örülök annak, hogy a rész elnyerte a tetszésedet, igyekszem ezt megtartani :D. Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál és megfogadom a tanácsodat, mindenképp keresek majd a részekhez egy oda illő zenét :)
      Puszil Kira!

      Törlés
  2. Siess a folytatással! Egyszerűen imádom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen köszönöm!! Nagyon aranyos vagy sajnos nem tudom mikor jön a következő rész, mivel elutazom :) de amint visszaérek már rakom is fel a következőt!
      Puszi Kira!

      Törlés
  3. Kedves Kíra!
    Na Shawn itt ásta el magát a szememben,ezt nem hiszem el.Őszintén csalódtam benne,már amennyire egy blogbéli karakterben "csalódni" lehet.Azért én kíváncsi lennék egy kis Shawn szemszögre.Ennyit Shawnról.
    Molly és Dave woow,azért ez várható volt,valamilyen szinten.
    Szegény Shellyt most csak sajnálni tudom,akármennyire is ő indította el ezt a lavinát.
    Kíváncsian várom a következő rész milyen izgalmakat tartogat.
    Good luck,and send a hug.
    ui.Láttad Shawn új klipjét?Őszintén én nem hallgattam eddig tőle,de ez a blog arra késztetett,hogy kicsit utánanézzek,ha már róla van szó..és hát be kell vallanom megkedveltem.:)
    xx
    Kriszti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kriszti!
      Áh szegény Shawn, szerintem ő sem akart rosszat, egyszerűen össze van zavarodva, de azért ez tényleg rossz húzás volt től :D szegény remélem azért az idő múlásával kicsit újra megkedveled majd :)
      Nagyon örülök, hogy tetszett a rész, és persze köszike azért, hogy újra írtál :D
      És persze, hogy láttam Shawn új klippjét :D fúú most nagyon virul a fejem, örülök, hogy valamilyen szinten ösztönzött ez a blog arra, hogy utána nézz Shawnnak, személy szerint egyszerűen zabálom a srácot (gondolom érthető miért indítottam blogot, amiben ő szerepel :D) annak pedig még jobban örülök, hogy meg is kedvelted! Az új klippje pedig maga a tökéj ;)
      A kövi rész sajnos nem tudom mikor érkezik, de próbálok majd sietni vele!
      Puszi Kira!

      Törlés
  4. Egyszerűen imádom!!!!!!! A másik blogodról tévedtem ide és most se csalódtam! Ez a fejezet (természetesen úgy ahogy a többi is) fenomenális. Remélem tudod hogy csak a 'nagyok' tudnak így írni :))). Ha az ember olvassa egyszerűen maga elött látja a szereplőket, a helyszínt, a házakat és a boltokat. Tehát mindent amit egy színvonalas firkantásban érezni kel :)). Na de beszéljünk a részről egy picit többet. Nagyon remélem hogy Bella, jó nagynővér lévén kicsit kontrollálja magát ahogy Shawn is. Az őszíntét megvallva David-ék részénél megkönnyebültem. Addig amígy egy picit tovább nem olvastam azt hittem hogy talány egy kicsit kevesebb feszkó lesz de hát naiv voltam. Annyira jó amikor az ember nem egy szokásos amerikai filmben érzi magát hanem tényleg, úgy mint a való életben, nem mindig minden pöpec. Nagyon fenomenálisan írsz. Imádom, hogy el tudsz ragaszkodni a sablon sztoriktól, csakúgy mint ahogy a Fake Love-nál is tetted. Komolyan amikor elkezdtem olvasni ezt(egy kis kiesés után) nem viccelek, hajnali 3-kor is ültem a gép előtt és bújtam a sorokat:). Na de száznak is egy szó a vége, siess a kövi résszel és kellemes nyarat!
    xoxo
    J

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szervusz!
      Tudod vannak olyan megjegyzések, amit láttán valamiért bekönnyezel, na velem most ez történt. Ahogy haladtam a sorok közt egyre csak folytak azok a hülye könnyeim. Köszönöm :)
      Nagyon örülök annak, hogy élvezted a sztorit és, hogy ez a véleményed a történetről. Szerintem még sokat kell fejlődnöm, de ebben ti segítetek engem! Annak pedig még jobban örültem, hogy a másik blogomat is elolvastad!
      Huh hát igazából most kifogytam a szavakból, itt ülök a gép előtt és üresen bámulom a billentyűzetet, nem is tudok mást mondani azon kívül, hogy köszönöm ( és tudom, hogy már egy csomószor elismételtem :))
      A folytatás nem sokára következik, amennyire csak tudok sietek vele!
      Neked is jó nyarat!
      Puszi Kira! :))

      Törlés